Мъжът, заподозрян за убийството  Люистън, американския щат Мейн, беше открит

...
Мъжът, заподозрян за убийството  Люистън, американския щат Мейн, беше открит
Коментари Харесай

Откриха мъртъв стрелеца от Мейн

Мъжът, обвинен за убийството  Люистън, американския щат Мейн, беше открит мъртъв в петък. 

Това постави завършек на нахлуване в историята на щата, съгласно голям брой медии.

ABC News, базирайки се на неназовани източници от правоохранителните органи, заяви, че обвиненият, 40-годишният Робърт Р. Кард, е открит мъртъв.

Смята се, че резервистът от американската войска е разкрил огън в зала за боулинг и по-късно в бар минути по-късно в сряда вечерта.

Стрелбата и продължителното търсене раздрусаха нормално оживената, само че спокойна общественост на Люистън, някогашен текстилен център и вторият по население град в Мейн, в разгара на есента на Нова Англия.
 Втори ден търсят стрелеца от Мейн
Втори ден търсят стрелеца от Мейн

Полицията предизвестява, че Робърт Кард е въоръжен и рисков

Кард е сертифициран инструктор по огнестрелни оръжия и член на запаса на армията на Съединени американски щати. Наскоро е отправил закани за осъществяване на пукотевица в оборудване на Националната армия в Сако, Мейн. Според чиновниците той също по този начин е съобщил за психологични проблеми, в това число чуване на гласове.

На жителите бе казано да не напущат домовете си и да се свържат с правоприлагащите органи, в случай че имат информация за местонахождението му, до момента в който течеше издирването. 

Държавните учебни заведения в Люистън и околните региони оповестиха, че ще бъдат затворени.

Полицията предизвести, че той е въоръжен и рисков, само че не го показва като отговорен. Властите към този момент се въздържат да посочат изрично един или двама са стрелците.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР